Robert Palmer – Mercy Mercy Me & I Want You

Mercy Mercy Me en I Want You zijn twee van de vele hits van Marvin Gaye.
Mercy Mercy Me dateert uit 1971 en is terug te vinden op het succesalbum What’s Going On.
I Want You dateert dan weer uit 1976 en is terug te vinden op het gelijknamige album.

In 1990 maakte de Britse zanger Robert Palmer als eerbetoon aan Marvin Gaye een cover van beide nummers en stopte ze in een medley versie. Palmer’s versie kwam de top 10 binnen in de meeste hitlijsten en is terug te vinden op het album Don’t Explain.

 

Cover Mercy Mercy Me/I Want You door Robert Palmer (1990)

 

Originele versie Mercy Mercy Me door Marvin Gaye (1971)

 

Originele versie I Want You door Marvin Gaye (1976)

 

Marvin Gaye - Sunny
Tina Turner - Addicted To Love

Author: guntherdesaever

Share This Post On
468 ad