Luc Steeno & Sandra Kim – Bel Me, Schrijf Me

Bend Me, Shape Me is een song uit 1966 van Scott English en Larry Weiss en voor het eerst op single gezet door de Amerikaanse groep The Outsiders. Zij hadden er niet echt een succes mee in tegenstelling tot de groep The American Breed die er in 1967, een jaar later, een 5de plaats mee scoorde in de Verenigde Staten.

In 1989 brachten Luc Steeno en Sandra Kim een Vlaamse versie uit die de titel kreeg Bel Me, Schrijf Me. Hun versie stond 10 weken in de Vlaamse Top 50 met een 15de plaats als hoogste notering. Het nummer is terug te vinden op Sandra Kim’s album Met Open Ogen en op Luc Steeno’s album Wat Moet ik Zonder Jou, beiden uit de jaren ’90.

Cover Bend Me, Shape Me (Bel Me, Schrijf Me) door Luc Steeno & Sandra Kim (1989)

Originele versie door The Outsiders (1966)

 

Pieter Embrechts - Dancing in the Dark
Monza - Stel nu dat jij niet bestond

Author: guntherdesaever

Share This Post On
468 ad